رستوران ۲ 11
رستوران ۲ 11
رستوران ۲ 42
رستوران ۲ 42
رستوران ۲ 29
رستوران ۲ 29
رستوران ۲ 48
رستوران ۲ 48
رستوران ۲ 60
رستوران ۲ 60
رستوران ۲ 8
رستوران ۲ 8

ما که هستیم؟

منوی ما ادای احترامی است به فروشندگان غذاهای خیابانی که با ارائه لقمه‌های خوشمزه و سریع، به مشتریانشان کمک می‌کنند همیشه در حرکت باشند. ما با الهام گرفتن از طعم‌های مختلف جهان، منویی خاص و متنوع تهیه کرده‌ایم که شامل آیتم‌هایی مانند “بان‌می” یک ساندویچ پرطعم و محبوب از ویتنام و همبرگر کلاسیک آمریکایی می‌شود.
رستوران ۲ 1
رستوران ۲ 1
رستوران ۲ 1
رستوران ۲ 1
رستوران ۲ 68
رستوران ۲ 68
رستوران ۲ 36
رستوران ۲ 36
رستوران ۲ 19
رستوران ۲ 19

تاریخچه
تاسیس رستوران

۱۴۰۰

افتتاح رستوران

با نزدیک شدن به ششمین سالگردمان در سال ۱۴۰۰، رستوران ما ۵۰ نفر را استخدام کرده و روزانه به ۳۵۰ مشتری خدمات ارائه می‌دهد.

۱۴۰۱

پیاده سازی ایده برای اجرا

آشپزخانه با گروه اکسپتور ادغام شد و رستوران جدیدی با ساختمان جدید با ظرفیت غذاخوری بالا و ساختمان بار راه‌اندازی شد.
۱۴۰۲

راه اندازی اولیه

رستوران «کیچن» در تهران، ایران مال و نیایش مال تأسیس شد. این رستوران در ابتدا با یک صحافی و ۱۰ کارگر در نیایش مال تهران راه‌اندازی شد.
رستوران ۲ 19
رستوران ۲ 19
رستوران ۲ 3
رستوران ۲ 3

تیم و سرآشپز های
حرفه ای ما

ماموریت ما در رستوران اکسترا ایجاد فضایی است که سلامت و روابط ما را پرورش دهد.
رستوران ۲ 94
هومن رهگذر

بنیان گذار رستوران اکسترا

رستوران ۲ 21
رستوران ۲ 21
رستوران ۲ 83

نوید زمانی

سر آشپز

رستوران ۲ 9

میلاد رحیمی

سر آشپز

رستوران ۲ 68

ساسان سانی

سر آشپز

رستوران ۲ 34

شایان زمانی

کمک سر آشپز

رستوران ۲ 76
رستوران ۲ 76
رستوران ۲ 81
رستوران ۲ 81

برخی از جوایز و
افتخارات ما

- میز شام فوق العاده رزرو کنید -

رستوران ۲ 41
رستوران ۲ 41
رستوران ۲ 74
رستوران ۲ 74

امروز سرآغاز تجربه
رویایست

- رزرو میز شام رویایی -

رستوران ۲ 45
رستوران ۲ 45