رستوران ۲ 50
رستوران ۲ 50
رستوران ۲ 57
رستوران ۲ 57
رستوران ۲ 94
رستوران ۲ 94
رستوران ۲ 70
رستوران ۲ 70
رستوران ۲ 51
رستوران ۲ 51
رستوران ۲ 1
رستوران ۲ 1

ما که هستیم؟

منوی ما ادای احترامی است به فروشندگان غذاهای خیابانی که با ارائه لقمه‌های خوشمزه و سریع، به مشتریانشان کمک می‌کنند همیشه در حرکت باشند. ما با الهام گرفتن از طعم‌های مختلف جهان، منویی خاص و متنوع تهیه کرده‌ایم که شامل آیتم‌هایی مانند “بان‌می” یک ساندویچ پرطعم و محبوب از ویتنام و همبرگر کلاسیک آمریکایی می‌شود.
رستوران ۲ 84
رستوران ۲ 84
رستوران ۲ 85
رستوران ۲ 85
رستوران ۲ 91
رستوران ۲ 91
رستوران ۲ 37
رستوران ۲ 37
رستوران ۲ 30
رستوران ۲ 30

تاریخچه
تاسیس رستوران

۱۴۰۰

افتتاح رستوران

با نزدیک شدن به ششمین سالگردمان در سال ۱۴۰۰، رستوران ما ۵۰ نفر را استخدام کرده و روزانه به ۳۵۰ مشتری خدمات ارائه می‌دهد.

۱۴۰۱

پیاده سازی ایده برای اجرا

آشپزخانه با گروه اکسپتور ادغام شد و رستوران جدیدی با ساختمان جدید با ظرفیت غذاخوری بالا و ساختمان بار راه‌اندازی شد.
۱۴۰۲

راه اندازی اولیه

رستوران «کیچن» در تهران، ایران مال و نیایش مال تأسیس شد. این رستوران در ابتدا با یک صحافی و ۱۰ کارگر در نیایش مال تهران راه‌اندازی شد.
رستوران ۲ 22
رستوران ۲ 22
رستوران ۲ 11
رستوران ۲ 11

تیم و سرآشپز های
حرفه ای ما

ماموریت ما در رستوران اکسترا ایجاد فضایی است که سلامت و روابط ما را پرورش دهد.
رستوران ۲ 46
هومن رهگذر

بنیان گذار رستوران اکسترا

رستوران ۲ 99
رستوران ۲ 99
رستوران ۲ 42

نوید زمانی

سر آشپز

رستوران ۲ 19

میلاد رحیمی

سر آشپز

رستوران ۲ 21

ساسان سانی

سر آشپز

رستوران ۲ 45

شایان زمانی

کمک سر آشپز

رستوران ۲ 40
رستوران ۲ 40
رستوران ۲ 2
رستوران ۲ 2

برخی از جوایز و
افتخارات ما

- میز شام فوق العاده رزرو کنید -

رستوران ۲ 49
رستوران ۲ 49
رستوران ۲ 4
رستوران ۲ 4

امروز سرآغاز تجربه
رویایست

- رزرو میز شام رویایی -

رستوران ۲ 91
رستوران ۲ 91